Матрац View larger

6 462,00 ₴

6 462,00 ₴ per 6462.00

Матрац VERSO 90х200

Новий

ЕММ


B B

Характеристики

Опис

Data sheet

Висота 22
Ширина , 80 , 90 , 120 , 140 , 150 , 160 , 180
Виробник Sleep & Fly
Ширина спального місця 90см
Довжина спального місця 200см

Опис

Наповнення матраца:
1. Чохол Біо Коттон
2. Натуральний перфорований Латекс

3. Термовойлик Eco Felt

4. Пружина система IO Spring
5. Термовойлик Eco Felt
6.Натуральний перфорований Латекс
6.Чохол Біо Коттон

   Рекомендоване навантаження 150 кг на 1 сп. місце


              МАТЕРІАЛИ:
Чохол Біо Коттон - завдяки особливій структурі волокон матеріалу, чохол матраца забезпечує водну і повітряну регуляцію, та створення оптимального мікроклімату, що особливо важливо для спу у літній час. Крім того, чохол Біо Коттон відрізняється наступними властивостями:
 - добре поглинає вологу;
 - витримує високі навантаження;
 - дозволяє шкірі "дихати";
 - не електрезується.
Перферований Латекс - еластичний та пружний натуральний матеріал зі спіненого екстракту соку каучукового дерева. Сама природа створила основний компонент цього матеріалу: Латекс 100% рослинного походження. Його збирають безпосередньо з кори дерева гевеї. Латекс має структуру, схожу до будови бджолиних стільників з повітряними чашечками. Здатний витримувати високий тиск та чудово відновлювати свою первісну форму. Має високі гігієнічні властивості завдяки тому, що не поглинає вологу. Також Латекс - гіпоалергенний матеріал, оскільки не є середовищем проживання домашнього пилового кліща.
Його додаткові властивості полягають ще в тому, що це довговічний та пружний матеріал, здатний зберігати свої властивості у первозданому вигляді 20 років. 
Пружина IQ Spring - це "розумна пружина", яка діє гнучко та ефективно, підлаштовуючись під зміни навантаження та забезпечуючи початкову мякість і подальшу за нею оптимальну підтримку. Усі переваги пружини IQ Spring досягаються завдяки спеціально розробленій формі: пружина має широку основу та "вузьку талію", яка забезпечує більш функціональну підтримку хребта. Таким чином, в одній пружині сконцентровано одразу декілька рівнів жорсткості, а значить універсальний комфорт практично для будь-якої людини гарантовано.
    Три основних переваги пружини:
 1. необмежена вага;
 2. максимальний ткрмін експлуатації;
 3. абсолютний комфорт. 

Подібні товари

Підібрані товари з тієї ж категорії