Матрас GRAFIT View larger

3 694,00 ₴

3 694,00 ₴ per 3694.00

Матрас Freedom Hard 90x200

Новий

ЕММ


B B

Характеристики

Опис

Data sheet

Висота 19
Ширина 90
Глибина 190
Склад Чохол, Піна, термоповсть, блок пружин "мульти бонель"
Виробник ЕММ
Ширина спального місця 90
Довжина спального місця 190

Опис

                             МАТЕРІАЛИ:

ЧОХОЛ - мяка текстура,пропускає повітря, абсорбує та поглинає вологу, ефект "зима-літо", тривалий строк використання.

ПІНА - мікропористий, довговічний матеріал, спеціально створений для покращення ортопедичної підтримки хребта. Завдяки високому рівню щільності тиск правельно розподіляється на різні ділянки тіла, знімається напруга з судин, поліпшується кровообіг та загальне самопочуття під час відпочинку.

ТЕРМОПОВСТЬ - слугує барєром між пружинним блоком та мякими шарами матраца, надає виробу додаткової жорсткості та пружності, забезпечує рівномірний розподіл навантаження по всій поверхні виробу. Використання цього матеріалу в складі матраца збільшує рекомендований термін його експлуатації до 10 років.

ПРУЖИНИЙ блок "МУЛЬТИ БОНЕЛЬ" - у цьому надійному, міцному блоці збільшена кількість пружин на квадратний метер (150 шт./м2). Це дозволяє підвищити пружність і ортопедичність матраца, робить його стійким до великих навантажень.

ЄВРОБОРТ ІЗ ПІНИ ПО ПЕРИМЕТРУ - він призначений для додаткового укріплення країв матраца та попередження  їх деформації. Завдяки застосуваню вдвічі збільшується мійність і жорсткість по периметру виробу, підтримується його правельна форма.

Подібні товари

Підібрані товари з тієї ж категорії