Матрац View larger

4 403,00 ₴

4 403,00 ₴ per 4403.00

Матрац DANDY 90x200

Новий

ЕММ


B B

Характеристики

Опис

Data sheet

Висота 20
Ширина , 80 , 90 , 120 , 140 , 150 , 160 , 180
Склад Тканина стрейч з обємною прошивкою, синтепон, натуральна бавовна, спанбонд, піна, Extra felt з подвійним рівнем захисту, пружинна система "Pocket Spring", посилений євроборт із піни по периметру, натуральна вовна.
Виробник Sleep & Fly
Ширина спального місця 90см
Довжина спального місця 200см

Опис

Наповнення матраца:
1. Чохол - тканина жаккард, з мікрофіброю
2. Вовна

3. Піна з масажним ефектом
4. Кокос PoliTex
5. Пружинний блок Боннель
6. Кокос PoliTex

7. Піна з масажним ефектом
8. Бавовна
9. Чехол тканина жакард з мікрофіброю 

   Рекомендоване навантаження 120 кг на 1 сп. місце

Матеріали:
Тканина  жаккард - чохол, який зроблений із бельгійської дихаючої тканини жаккард, що володіє цілим рядом корисних характеристик та практичністю. Тканина має складне переплетення та дуже міцна, але в той же час має приємні тактильні властивості. Чохол із такої тканини практичний у догляді, чудово пропускає повітря, гіпоалергенний і дуже стійкий до затирання. Чохол матраца, прошитий клімаволокном особливої структури, яке завдяки вмісту високоеластичних кліматичних волокон, регулює термобаланс, стабілізуючи перепади температури під час сну. Такий чохол безперечно створить комфорт і сприятливий температурний режим для сну в будь-який час.
Єврокаркас по периметру матраца - каркас з пінополіуретану, який встановлений по периметру пружинного блоку, що робить матрац жорсткішим по периметру, попереджає деформацію країв, дозволяє підтримувати правильну форму матраца і збільшує термін його експлуатації.
Кокосова койра - це натуральний матеріал, отриманий із горіха кокосової пальми. Основними перевагами кокосу є: не піддається гниттю, на довгі роки зберігає пружність і жорсткість, гіпоалергенний. Зазвичай кокос в складі матраца використовується як жорсткий і пружний прошарок, що захищає м'які слої матраца та подовжує строк служби матраца.

Подібні товари

Підібрані товари з тієї ж категорії